<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <br>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">On 12/5/15 11:26 AM, Clem Cole wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAC20D2Meu++_Hv-YAxPs1wTgSz3ns-Du0ZFo68jEqsrQ=_WO=Q@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">
        <div class="gmail_extra"><br>
          <div class="gmail_quote">On Sat, Dec 5, 2015 at 12:03 PM, Will
            Senn <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
                href="mailto:will.senn@gmail.com" target="_blank">will.senn@gmail.com</a>></span>
            wrote:<br>
            <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
              .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
              <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">I am unable to boot
                from the RP06 disk that I installed into the boot block
                onto via:<br>
                dd if=/usr/mdec/hpuboot of=/dev/rp0 count=1</div>
            </blockquote>
          </div>
          <div class="gmail_default"
            style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">​Doing this
            from memory as couple of issues:</div>
          <div class="gmail_default"
            style="font-family:arial,helvetica,sans-serif"><br>
          </div>
          <div class="gmail_default"
            style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">1.) do an ls
            -l of /dev/*rp*  you need to use the raw (character) driver
            not the blocked driver</div>
          <div class="gmail_default"
            style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">2.) I believe
            the hp/rp driver is partitioned.   Make sure you use the
            proper partition.​</div>
          <br>
          <br>
        </div>
      </div>
    </blockquote>
    Clem,<br>
    <br>
    I tried it with the raw device and partition 0. Here are the devices
    and my approach:<br>
    <br>
    # ls /dev/*rp*<br>
    /dev/rp0<br>
    /dev/rp3<br>
    /dev/rrp0<br>
    /dev/rrp3<br>
    <br>
    # /etc/mount /dev/rp3 /usr<br>
    # dd if=/usr/mdec/hpuboot of=/dev/rrp0 count=1 conv=sync <br>
    0+1 records in<br>
    1+0 records out<br>
    or<br>
    # dd if=/usr/mdec/hpuboot of=/dev/rrp0 count=1<br>
    0+1 records in<br>
    0+1 records out<br>
    <br>
    # sync<br>
    # sync<br>
    # sync<br>
    CTRL-E<br>
    <br>
    Simulation stopped, PC: 002306 (MOV (SP)+,177776)<br>
    sim> q<br>
    Goodbye<br>
    <br>
    TERRA:bostic-v7 wsenn$ pdp11 nboot.ini <br>
    <br>
    PDP-11 simulator V4.0-0 Beta        git commit id: 0f43551d<br>
    <br>
    Disabling XQ<br>
    <br>
    Hangs either way!<br>
  </body>
</html>